Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Club de Lectura de l'Eliana celebra 20 anys de passió per la lectura amb un acte especial






 El Club de Lectura de l'Eliana ha anunciat recentment que celebra el seu 20é aniversari. Durant aquestes dues dècades, els membres del club han compartit històries i experiències literàries que han enriquit el dia a dia i les vides dels participants.

Per a commemorar aquesta fita, el club ha organitzat un acte especial que tindrà lloc el pròxim divendres 26 d'abril a les 19:00 hores a la Sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural de l'Eliana. L'esdeveniment comptarà amb la presència de l'escriptora sogorbina Rosario Raro, doctora en Filologia Hispànica i professora de la Universitat Jaume I.

L'obra de Rosario Raro originalment en castellà, ha estat traduïda a diverses llengües, com el català, el japonés, el francés i l'àrab, i ha rebut nombrosos premis literaris internacionals. Entre les seues novel·les més destacades es troben "Volver a Canfranc", "La huella de una carta", "Desaparecida en Siboney" i "El cielo sobre Canfranc".

L'acte consistirà en una trobada literària amb Rosario Raro, seguida d'una tertúlia amb els assistents. Com a inici de la celebració, el grup "Teatreleliana" representarà "Amsterdam", el relat guanyador de la XXI edició del certamen literari Escrits a la Tardor.

Lorena Barroso, presidenta del Club de Lectura, ha aprofitat aquesta ocasió per a convidar "no només a l'acte que celebra els 20 anys d'existència del club, sinó també a formar-ne part i viure les històries que cada lectura planificada provoca. Aprofitant que ens trobem en la setmana de Sant Jordi i la Festa del Llibre, és un moment ideal per a reflexionar sobre la importància de la lectura i el valor que aporten els clubs de lectura a la nostra societat".

En una època en què les pantalles i la tecnologia semblen dominar el nostre temps lliure, iniciatives com el Club de Lectura de l'Eliana ens recorden la màgia de submergir-nos en una bona història, de compartir les nostres impressions amb altres lectors apassionats i de descobrir nous mons a través de les pàgines d'un llibre.

La celebració del 20é aniversari del club no només és un homenatge a la seua trajectòria i a la dedicació dels seus membres, sinó també un reconeixement a la força transformadora de la literatura. A través de la lectura, desenvolupem l'empatia, ampliem els nostres horitzons i ens connectem amb experiències i realitats diverses.

La Festa del Llibre i Sant Jordi és l'oportunitat de reivindicar el valor de la lectura i d'animar a més persones a descobrir el plaer de perdre's entre les pàgines d'una bona història. Què millor manera de celebrar-ho que unint-se a un club de lectura com el de l'Eliana i compartir aquesta passió amb altres lectors?. Si encara no formeu part d'un club de lectura, potser és el moment perfecte per a fer el pas i unir-vos a aquesta meravellosa aventura literària de l'Eliana.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal