Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 9é Concurs de Fotografia Pascual Navarro: Celebrant la primavera i el Patrimoni de Serra

L'Ajuntament de Serra convida a la participació en el 9é Concurs de Fotografia Digital Pascual Navarro, una iniciativa que busca capturar la bellesa de la primavera al parc natural de la Serra Calderona i promoure la valoració del medi ambient i el patrimoni local. Aquest concurs, que ja s'ha convertit en una tradició anual, rendeix homenatge a Pascual Navarro, un veí de Serra apassionat per la fotografia que va deixar un llegat memorable a la localitat.

Temàtica i Requisits

Els participants podran presentar una única fotografia inèdita i original que representi la primavera al parc natural de la Serra Calderona. Les imatges han de centrar-se en la riquesa ambiental, paisatgística, natural i cultural del parc, mostrant la seva bellesa única en aquesta època de l'any.

Presentació i Votació

Les fotografies es poden presentar des de l'1 de maig fins al 15 de maig, enviant-les per correu electrònic a turismo@serra.es. Un cop finalitzat el termini de presentació, les obres es publicaran al perfil de Facebook de l'Ajuntament de Serra, on el públic podrà votar per la seua fotografia preferida des del 16 fins al 28 de maig. La fotografia que reba més "m'agrada" durant aquest període serà la guanyadora del concurs.

Premis i Informació

El concurs concedeix dos premis: un xec regal de 80 euros per al guanyador i un xec regal de 40 euros per al finalista. Els premis s'han de gastar en comerços locals de Serra, fomentant així l'economia local.

Les bases completes del concurs, incloent-hi tots els detalls sobre la temàtica, els requisits, la presentació, la votació i els premis, es poden consultar a la pàgina web municipal.

Un Homenatge a la primavera i al Patrimoni

El Concurs de Fotografia Pascual Navarro és una iniciativa admirable que no només fomenta la creativitat i la passió per la fotografia, sinó que també serveix com a homenatge a la bellesa natural i cultural del parc natural de la Serra Calderona. A més, el concurs ajuda a conscienciar sobre la importància de la preservació del medi ambient i promou la dinamització de l'economia local.

#Serra #Fotografia #Concurs #Primavera #Patrimoni**Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal