Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 8 d'abril Sant Antoni de Benaixeve Celebra el 27è Aniversari de la seua Independència

 Sant Antoni de Benaixeve està posant en marxa les celebracions del 27è aniversari de la seua independència, amb una sèrie d'activitats per a totes les edats que tindran lloc el pròxim 8 d'abril. Les festivitats faran valdre el procés d'Independència que va finalitzar l'8 d'abril de 1997, quan Sant Antoni de Benaixeve es va separar del terme de Paterna i es va constituir com a municipi, com ho és des de fa ja 27 anys.

Les festivitats començaran a les 9.00 hores amb el  V Campionat Comarcal de Jocs de Taula UDP Los Azahares - Camp de Túria, que es durà a terme a la sala multiús situada en la plaça de l'Ajuntament.

A les 11.00 hores, la diversió continuarà amb inflables lúdics per a tots els públics, els quals estaran situats al carrer Túria, en la seua intersecció amb les vies Dalta i Olleria, una iniciativa especialment pensada per als més xicotets. Simultàniament, en el mateix carrer obrirà les portes la Fira del Comerç, un aparador de productes de proximitat que mostrarà la riquesa comercial de la zona.

Ja a les 13.00 hores, està previst l'acte institucional de reconeixements als veïns del municipi, amb l'objectiu de destacar-la la seua trajectòria professional, la qual és un orgull per a Sant Antoni de Benaixeve.

Com a final de la jornada, a les 14.00 hores s'ha organitzat una paella gegant. Les inscripcions estan obertes i tindran un preu simbòlic de 3 euros. Els veïns poden pagar la seua ració de manera física a través de les oficines de recaptació de l’Ajuntament, o fer-ho en línia a través del aquest enllaç i del codi QR que acompanya al cartell oficial. Els tiquets per a les racions podran arreplegar-se en les dependències municipals a partir del dijous, 4 d'abril, a les 13.00 hores, acreditant el pagament efectuat.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, ha valorat continuar impulsant la Festa de la Segregació per ser “un moment especial on celebrem la nostra identitat i unitat com a municipi”, al mateix temps que “ens permet enfortir els llaços comunitaris”.

En aquesta línia s'ha mostrat també l'edil delegada de Festes, que ha animat a tots els veïns i veïnes a “participar en les diverses activitats planificades per l'Ajuntament”, desitjant que siga “una jornada de diversió i convivència per a totes les edats”.


  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal