Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Centenari d'Estellés: Concert homenatge a Riba-roja de Túria, dissabte 13 d'abril


Aquest dissabte 13 d'abril, a les 18:30h, l'Auditori Municipal de Riba-roja de Túria serà l'escenari d'un emotiu concert titulat “Estellés als cors. 100 anys”. Aquest esdeveniment musical és part del programa de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per a commemorar el centenari del naixement del poeta Vicent Andrés Estellés, una figura clau de la literatura valenciana.

El concert comptarà amb la participació de 25 cors, que representen a tota la geografia valenciana, i un total de 500 cantors. A més, el Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja també col·laborarà en aquesta gala, que servirà de presentació del disc de composicions per a cors sobre l'obra de Vicent Andrés Estellés, creat pel músic valencià Andreu Soler.

Entre els assistents a l'esdeveniment es trobaran Carmina Andrés Lorente, filla del poeta, i Marc Granell, guanyador del Premi de les Lletres Valencianes 2020. Així ho ha confirmat el regidor de Cultura, José Manuel Vila.

Els cors que participaran en aquest homenatge són: El Cor Santíssima Trinidad de València, Societat Coral de San Antonio De Benagéber, Cor de l'Escola Oficial d'Idiomes, Cor de la Corporacio Musical de La Pobla de Vallbona, Pléiades Cor Jove, Coral de l'Associacio Cultural de Picassent "Amics de Cristòfor Aguado”, Cor Veus del Túria de Riba-roja, Ovi Coral Catapata, Ovi Coral Barcavella, Coral Gallarda de l'Escola Coral Veus Juntes de Quart de Poblet, Xiquets Cantors Divisi, Cor Interludi de Bonrepòs i Mirambell, Cor de Cambra Discantus de Cocentaina, Escola Coral de l'Eliana, Cor Increscendo, Pequeros Cantors de València, Cor Femeni Incantus, Coral "Pi De l'Anell" de la Societat Remaixement Musical de Vinalesa, Coral Borrianenca, Orfeó Grecorio Gea de Benimaclet, Cor Cantart – Divisi, Orquestra de Pulso y Púa Nuestra Señora de Tejeda, Grup Vocal Quorum, Orfeó Manuel Palau, Cor Seele del Colegi Alemany de València. L'entrada al concert és gratuïta fins a completar l'aforament. 

Aquesta és una oportunitat única per a celebrar la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés a través de la música i la poesia. Riba-roja de Túria es prepara per a un esdeveniment que promet ser inoblidable.
   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal