Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Català rebrà divendres Yolanda Díaz per la capitalitat de l'Economia Social 2024


Divendres vinent, l'alcaldessa de València, María José Catalá, rebrà a la vicepresidenta segona del Govern d'Espanya i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, en reconeixement a la Capitalitat de l'Economia Social 2024 atorgada a la ciutat.

Durant aquest any, València ha estat designada com a Capital Espanyola de l'Economia Social, un títol que subratlla la importància de les cooperatives i l'economia social en la societat valenciana. Aquesta designació és fruit del treball conjunt i compromís de diverses entitats que promouen valors socials i econòmics en el teixit empresarial de la regió.

Basant-se en el lema 'València Capital de l'Economia Social 2024, l'economia amb valors', es vol reconéixer el paper fonamental d'aquest model econòmic en el creixement global, tot mantenint uns valors sòlids que defineixen aquesta forma d'emprendre.

El dia d'avui, l'economia social a la Comunitat Valenciana està integrada per 9.400 entitats, que inclouen cooperatives, societats laborals, centres especials d'ocupació, empreses d'inserció i altres entitats del tercer sector. Aquestes organitzacions generen ocupació per a aproximadament 170.000 persones i representen un volum de negoci d'uns 12.000 milions d'euros, segons dades de VALESTAT i CIRIEC-Espanya.

L'Ajuntament de València, en virtut d'aquesta Capitalitat, reforçarà la seua col·laboració amb les cooperatives locals, impulsant-les com a exemples de bones pràctiques i com a agents de canvi cap a una economia més justa, participativa i sostenible.

Amb l'objectiu de donar visibilitat a aquest reconeixement, s'està treballant en un ampli programa d'activitats en col·laboració amb les principals entitats de l'economia social, com la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

El divendres vinent, en un acte que tindrà lloc al Saló de Cristall de l'Ajuntament, l'alcaldessa Catalá, juntament amb representants de les cooperatives i altres entitats, donarà la benvinguda a Yolanda Díaz, així com a altres figures representatives del Govern i de la Generalitat Valenciana.

Aquesta trobada no només servirà per a celebrar la Capitalitat de València en l'àmbit de l'economia social, sinó també per a establir línies de treball conjunt que impulsen aquest model econòmic basat en valors, contribuint a un futur més pròsper i equitatiu per a tots.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal