Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Carta íntegra en què Pedro Sánchez anuncia una reflexió sobre la seva continuïtat a la presidència del Govern

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha fet pública aquesta tarda una carta a la ciutadania en què anuncia una reflexió fins dilluns que ve 29 per decidir si segueix al capdavant de l'Executiu, després que un jutjat de Madrid hagi obert diligències després de les denúncies de Manos Limpias sobre la seva dona, Begoña Gómez, per presumpte trànsit d'influències i corrupció en els negocis.

La carta emesa pel president del Govern, Pedro Sánchez, que va anunciar una reflexió sobre la seua continuïtat com a cap de l'Executiu. Aquesta decisió arriba després que un jutjat de Madrid haja obert diligències a causa de les denúncies de Manos Limpias sobre la seua esposa, Begoña Gómez, per presumpte tràfic d'influències i corrupció en els negocis.

Pedro Sánchez explica en la carta que la denúncia es basa en informacions de mitjans amb una clara orientació dreta i dreta extrema, i assegura que la seua esposa col·laborarà amb la justícia per esclarir els fets. Destaca que els atacs a ella es basen en la seua relació amb el president, més que en cap evidència de conducta il·legal.

El president lamenta aquesta campanya de desprestigi i acomiadament per part de la dreta i l'extrema dreta política i mediàtica, assegurant que està disposat a respondre amb raó, veritat i educació davant aquesta situació. La seua decisió es posterga fins al pròxim dilluns 29 d'abril, data en què donarà a conéixer la seua determinació sobre la continuïtat al capdavant del Govern.

Pedro Sánchez reflexiona sobre la importància del seu compromís polític i el servei públic, i comunica que cancel·larà la seua agenda pública per concentrar-se en la decisió que ha de prendre. La carta acaba amb un agraïment a la ciutadania i una promesa d'informar de la seua elecció en el moment oportú.

Amb aquesta carta, Pedro Sánchez posa en relleu la importància de la seua decisió, motivada per una campanya de desprestigi sense precedents que afecta la seua vida personal i la de la seua família. La seua elecció influeix directament en el futur polític de l'Estat i en les forces progressistes que representen milions de ciutadans.






Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal