Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cap de setmana de glòria per a l'esport a Loriguilla

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Loriguilla informa de la magnífica jornada viscuda aquest cap de setmana, en la qual els nostres joves esportistes han aconseguit grans resultats en les diferents competicions en les quals han participat.

María Soto Pérez, es penjava la medalla de plata durant la jornada matutina del dissabte a Elx, on es disputava l'Autonòmic en modalitat de salvament i socorrisme. A la vesprada, sumava una nova plata i un or, obtenint tres medalles més en el seu palmarés.

María compta amb el patrocini de l'Ajuntament i porta el nostre nom per totes les piscines d'Espanya i Europa.

Lucía Cimiano, del Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla, aconsegueix un meritori tercer lloc al Nacional Base de gimnàstica rítmica Divina Seguros que va tenir un total de 1.712 gimnastes procedents de 438 clubs de 20 federacions autonòmiques.

Lucía queda tercera d'Espanya en la seua categoria, cadet 2009.

L'equip sènior de bàsquet GITICSA LORIGUILLA es proclama matemàticament campió de Lliga a falta de disputar-se les últimes 3 jornades. Aquesta fita aconseguida en la pista del Club de Bàsquet Silla fa que, en el seu primer any de vida, el GITICSA LORIGUILLA aconseguisca el DOBLE, guanyant la COPA i la Lliga, sent l'únic equip Sènior de totes les categories de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana que no ha perdut cap partit en tota la temporada.

Des del consistori volem felicitar-los a tots ells pels seus excel·lents resultats, demostrant així a la resta de la ciutadania que la cultura de l'esforç i la dedicació acaba donant els seus fruits.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal