Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera acull amb èxit el V Campionat d'Espanya Infantil i Cadet de primavera de Salvament i Socorrisme

Aquest cap de setmana, Bétera s'ha convertit en el punt neuràlgic del salvament i socorrisme esportiu amb la celebració del V Campionat d'Espanya Infantil i Cadet de primavera. L'esdeveniment, que ha tingut lloc a la piscina coberta municipal, ha congregat a 277 socorristes de deu comunitats autònomes, superant el rècord d'inscrits de l'any anterior.

Organitzat per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, el campionat ha estat un espectacle d'habilitats aquàtiques i competitivitat esportiva. Un total de 99 equips, representant a trenta-set clubs, han disputat les diferents proves en un ambient de camaraderia i esportivitat.

L'Ajuntament de Bétera,  ha donat suport a aquest esdeveniment, que no només ha valorat el talent dels esportistes locals sinó també l'atractiu turístic del municipi. Segons l'alcaldessa Elia Verdevío, "apostem per grans esdeveniments esportius que valoren el nostre municipi. Conjuguem esport amb promoció turística, oferta gastronòmica i comercial perquè totes les oportunitats són bones per a donar a conéixer Bétera"*.

Destaca la participació del club local SOS Bétera, que ha enaltit el nom de la localitat amb la seua actuació destacada en el campionat. Amb un total de 21 esportistes distribuïts en quatre equips, el SOS Bétera ha demostrat el seu nivell competitiu i la seua capacitat per competir a l'elit nacional.

Entre els protagonistes de l'equip local, destaquen noms com Aitana Melitón Cañadas, Laura Abraham Fuentes, Rafa Paya Tirapu i Sofia Hernández Claramunt, que han competit amb valentia i determinació en les diverses categories.

El president del SOS Bétera, Migue Sinisterra, ha manifestat les grans expectatives del club per a aquest campionat, assegurant que  "tenim possibilitats d'aconseguir medalles en la majoria de les proves tan individuals com relleus".

Cal assenyalar també la notable presència femenina en aquesta edició del campionat, amb el 52,35% dels socorristes participants en categoria femenina. Aquest fet reflecteix la creixent importància de la participació de les dones en l'àmbit del salvament i socorrisme esportiu.

En resum, el V Campionat d'Espanya Infantil i Cadet de primavera de Salvament i Socorrisme ha estat un èxit rotund, tant per la seua organització impecable com per l'elevat nivell competitiu dels participants. Bétera es consolida com a referent en l'esport aquàtic, demostrant el seu compromís amb la salut, l'esport i el desenvolupament comunitari.

     



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal