Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ajuda econòmica de fins a 5.000€ per a les noves empreses de Riba-roja de Túria

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria posa en marxa un programa de subvencions per a la creació de noves empreses, autònoms, emprenedors i microempreses. Es tracta del programa “Ribactiva Emprén IV”, que busca promoure l'activitat empresarial i l'emprenedoria a la localitat.

Les bases reguladores d'aquest programa preveuen ajudes econòmiques de fins a 5.000 euros per als beneficiaris que hagen iniciat la seua activitat econòmica entre l'1 d'octubre de 2022 i el 31 de desembre de 2023. Les persones físiques i jurídiques que puguen optar a aquestes ajudes hauran de complir una sèrie de requisits, com desenvolupar l'activitat a Riba-roja de Túria, estar al corrent de les obligacions tributàries i mantenir l'activitat durant almenys un any després de rebre l'ajuda.

Les entitats i activitats que no podran accedir a les ajudes inclouen les administracions públiques, les activitats sense llicència d'obertura, aquelles ja beneficiades en els últims quatre anys i les societats creades amb anterioritat sota una altra forma jurídica. Les quanties econòmiques varien segons les característiques del sol·licitant, podent arribar fins a 5.000 euros per aquelles persones amb determinades qualificacions com dones, majors de 45 anys, desocupades, joves, persones amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social.

Les despeses subvencionables inclouen les relacionades amb la constitució de l'activitat, despeses corrents, arrendament, compres de mercaderies, Seguretat Social, formació i altres despeses relacionades amb l'activitat. L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, destaca la importància d'aquestes iniciatives per fomentar la creació de noves empreses i llocs de treball a la localitat.

En definitiva, el programa “Ribactiva Emprén IV” representa una oportunitat per als emprenedors de Riba-roja de Túria per a impulsar les seues activitats i contribuir al desenvolupament econòmic i social de la zona.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal