Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig deixa el PSPV-PSOE amb una Diana Morant 'més preparada que mai'

L'expresident de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha enviat una carta als membres del partit abans de deixar el seu càrrec al Congrés d'aquest cap de setmana, amb un missatge carregat de records i esperances davant d'un partit que enceta una nova etapa amb "cohesió interna" i "una líder més preparada que mai", Diana Morant.

Puig ha transmés aquest missatge en una carta dirigida als membres del partit, on destaca tres factors que, segons ell, impulsaran el PSPV-PSOE: el suport a la gestió a la Generalitat i en moltes alcaldies, una posició electoral consolidada, amb un increment de cinc punts respecte al 2019, i un Govern d'Espanya compromés amb la Comunitat Valenciana.

"Vull agrair-vos aquests dotze anys en els quals he tingut l'honor de representar al partit de la meua vida i de sentir el vostre respecte, ajuda i treball. Com sabeu, aquest cap de setmana celebrem a Benicàssim un congrés extraordinari per a reforçar el nostre projecte. Crec que era el moment adequat per a actualitzar la nostra proposta política, renovar equips i rellançar l'alternativa que representa el PSPV i necessita la Comunitat Valenciana", assenyala en la seua carta.

El polític ha assenyalat que el congrés arriba amb "unitat" i amb "la lliçó del passat ben apresa", amb la voluntat d'estar presents on siguen més útils: al carrer, als llocs de treball i en les demandes de major justícia social.

En referència a la seua etapa com a secretari general, Puig ha destacat que han sigut "12 anys en els quals, junts, hem sigut capaços de renàixer". "Veníem de la perifèria electoral en un temps fosc per al nostre país. Tot i això, amb la vostra determinació i la confiança de la ciutadania, vam recuperar la Generalitat i les principals alcaldies de la Comunitat Valenciana vint anys després", ha afirmat.

"Hem contribuït decisivament als governs del president Sánchez. Hem sigut la força política valenciana més votada en cinc eleccions. I hem gestionat el període més complex de l'autogovern: la pandèmia, amb un reconeixement de la ciutadania que sempre ens acompanyarà", ha afegit.

En tot cas, ha reconegut les "limitacions", però ha assenyalat que "l'itinerari que ens ha portat a aquestes fites està ben definit": "Internament, amb obertura, unitat i integració de la diversitat; externament, amb solvència i defensa dels interessos valencians; i estratègicament, amb una vocació: aglutinar majories, obrir-nos a la societat, ser el partit de la majoria".

"Ha estat un honor representar, junt amb milers de militants com vosaltres, aquest projecte socialdemòcrata, federalista i valencianista. Faig un pas al costat carregat de records i també d'esperances. Convençut que prompte, molt ràpid, s'obriran noves alberedes", ha conclòs.


#política #PSPV #DianaMorant #XimoPuig #ComunitatValenciana

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal