Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant: 3ª Gala d'Empresaris amb molta participació mentre l'Ajuntament busca Inversions en l'IVACE per al Polígon Industrial

Ahir dijous, Vilamarxant va ser l'escenari de la tercera edició de la Gala d'Empresaris del Polígon Industrial, un esdeveniment  organitzat per l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo en col·laboració amb l'Ajuntament local. La regidoria de Promoció Econòmica, sota la direcció de Víctor Sanchis, va coordinar aquest reconeixement a les empreses industrials, coincidint amb el Dia de l'Empresa de la Comunitat Valenciana.

En aquesta Gala, es va destacar l'esforç de les empreses industrials i el seu impacte positiu en el progrés econòmic i social de Vilamarxant. Els ponents van abordar temes rellevants com la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització (EGM), les futures inversions en l'àrea industrial i la crucial importància de la innovació i l'emprenedoria.

La celebració va culminar amb un vi d'honor, fomentant la relació entre els empresaris del polígon, donant la benvinguda a les noves empreses i incentivant la col·laboració entre les mateixes empreses. Víctor Sanchis, regidor de l'àrea, va subratllar la importància d'aquest esdeveniment ja tradicional: "La Gala d'Empresaris es consolida any rere any i té una gran importància per a l'Ajuntament i l'empresariat. Sens dubte, permet potenciar l'associacionisme, aferma el vincle entre empresa i societat i ens permet conéixer-nos i relacionar-nos".

En un altre àmbit, fa aproximadament 30 dies, l'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, va presentar una sol·licitud a l'Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (IVACE) per a obtenir una substancial subvenció de 608.706 euros per a millorar el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo.

Aquests fons es destinaran a diverses iniciatives que busquen millorar la competitivitat del polígon industrial i augmentar la seua seguretat i accessibilitat. Entre els projectes destacats es troben la construcció d'un carril bici per facilitar la mobilitat, la creació d'un pàrquing municipal de camions i vehicles amb mesures de seguretat avançades, i la renovació de la senyalització viària per millorar la seguretat dels usuaris.

Aquesta inversió té com a objectius crear un entorn més atractiu per a les empreses, fomentar la seua instal·lació i expansió, millorar la seguretat i accessibilitat del polígon, i promoure la mobilitat sostenible a través del suport al ciclisme i al transport públic.

  


    

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal