Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna el Wiki Loves Fallas: L'ETNO: Promoció de la festa fallera a través de Wikipedia

  El concurs Wiki Loves Fallas torna en el 2024 per difondre la festa fallera en els projectes de Wikipedia. Aquest concurs fotogràfic té com a objectiu millorar la presència de la festa fallera a la Wikipedia i els seus projectes derivats.

Cóm és el concurs:

El concurs, organitzat per L'ETNO juntament amb Wikimedia Espanya, Amical Wikimedia, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i l'Associació d'Estudis Fallers, forma part de la convocatòria internacional Wiki Loves Folclore. L'objectiu és enriquir les imatges existents al Wikimedia Commons sobre aquesta festa tan emblemàtica.

El període per a pujar les fotografies és del 15 de març al 15 d'abril de 2024. La Biblioteca de L'ETNO ofereix assistència per a aquells que tinguen dubtes en el procés de càrrega d'imatges. El concurs està obert a qualsevol localitat valenciana que celebre les Falles, sempre que les fotografies siguen del 2024.

Un jurat compost per sis persones vinculades a les entitats convocants seleccionarà els guanyadors en dues categories:

1. La millor foto d'una falla, siga una vista general o un detall del monument.

2. La millor foto d'una activitat fallera, com ara la plantà, la cremà, l'ofrena, els bunyols, la música, les cercaviles, les revetlles, entre altres.

Els premis consisteixen en dos lots de publicacions i obsequis, oferts per L'ETNO i la Regidoria de Cultura Festiva, que inclouen llibres com la Guia inacabada de la fantasia valenciana, una carta extraordinària de la Fallera Calavera Espanta la por, una carpeta amb dues làmines originals de Marina Puche, dissenyadora de la falla municipal del 2023, i un mocador dissenyat per Marina Puche, inspirat en els motius de la falla.

A més, les fotografies participaran en el concurs Wiki Loves Folclore que se celebra en l'àmbit mundial.

Per participar, visita [aquest enllaç]  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal