Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tallers gratuïts per a Pasqua a Serra per a xiquets i xiquetes

Tallers Gratuïts per a Pasqua a Serra

El municipi de Serra s'ompli d'activitats en aquesta Setmana vinent Santa, amb l'Ajuntament iniciant els tallers de Pasqua destinats als xiquets i xiquetes que cursen infantil i primària i que estan empadronats a la localitat. Les inscripcions estan obertes per als tallers que es desenvoluparan del 2 al 5 d'abril al CEIP Sant Josep.

Les activitats, totalment gratuïtes, ofereixen als més menuts una oportunitat única de participar en diverses propostes creatives i educatives. Des de les 9:00 fins a les 14:00 hores, els xiquets podran gaudir de quatre dies plens d'entreteniment i aprenentatge. A més a més, es brinda la possibilitat d'una aula matinera que s'inicia a les 7:30 hores, per als pares que necessiten una solució més matinal.

Alicia Tusón, l'alcaldessa de Serra, destaca la importància d'aquestes activitats en la millora de la conciliació entre les vides familiars i laborals. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha obtingut una subvenció de la Generalitat Valenciana per a activitats extraescolars en centres educatius, facilitant així la realització d'aquest programa.

D'altra banda, no només els nens i nenes del nucli urbà tenen aquesta oportunitat, sinó que també s'han programat quatre tallers a la urbanització Torre de Portaceli. Aquestes activitats, que tenen lloc als matins del 2 al 5 d'abril al local municipal, inclouen un contacontes amb La Matallina, un taller interactiu per construir casetes amb la companyia de gossos, un contacontes, taller de ciència sobre les illes Columbretes i un taller per a la creació de milotxes. Aquesta diversitat d'activitats està adreçada també als alumnes d'infantil i primària.

#Serra #TallersPasqua #ActivitatsInfantils #ConciliacióFamiliar


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal