Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sumar critica que Feijóo està 'amagat' davant l''escàndol Ayuso' i es qüestiona si ho fa perquè li té 'por'


La formació de Díaz i Podemos insisteixen a demandar la dimissió de la presidenta madrilenya

El portaveu de Sumar en el Congrés, Íñigo Errejón, ha afirmat que la situació de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, és "insostenible" i s'ha qüestionat si el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, segueix "amagat" davant els seus "escàndols" perquè li té "por".

"Nosaltres ens preguntem per què s'amaga Feijóo, ens preguntem si s'amaga perquè l'últim que va mirar davall de les catifes del PP de Madrid va ser el senyor Pablo Casado, va acabar havent de dimitir com a líder; o si és que ras i curt li té por al que puga haver de preguntar o a les explicacions que puga haver de donar. Però ens sembla que Feijóo ha de dir alguna cosa i ha de deixar d'estar amagat", ha llançat en roda de premsa.

El portaveu de Sumar ha proclamat que l'"escàndol del clan Ayuso creix amb cada dia que passa" i que la seua posició no és sostenible, dau va eixir a donar explicacions i al dia després es va saber que la seua parella reconeixia delictes de frau fiscal per a intentar pactar amb la Fiscalia, a part d'altres episodis coneguts per informacoines com a "empreses pantalla, de pisos i comissions milionàries.

De fet, ha manifestat que això no és un cas aïllat atés que el seu entorn família s'ha vist esguitat per aquests comportaments. "A Madrid la possibilitat que et toque la loteria està directament vinculada a l'a prop que estigues de la senyora Díaz", ha etzibat Errejón per a exigir que Ayuso ha de fer un "pas arrere" i cessar també el seu director de gabinet Miguel Ángel Rodríguez.

Al fil, ha ironitzat que l'expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre expresse la seua confiança en Ayuso, atés que és donar suport al "model" del PP que està basat, al seu judici, en la corrupció.

COMUNS I PODEMOS: HAN DE DIMITIR

Per part seua, la portaveu adjunta de Sumar i dirigent dels 'comuns', Aina Vidal, ha llançat que Ayuso "no és impune" mentre la gent aprecia que els seus familiars "multipliquen el seu patrimoni per art de màgia" i que, després d'aprovar també el "protocol de la vergonya" de majors afectats per Covid en residències durant la pandèmia, ha arribat el moment de rendir comptes-

"Les amenaces a mitjans de comunicació es resolen dimitint", ha agregat per a denunciar que la presidenta madrilenya promociona a "pinxos", en al·lusió al seu cap de gabinet Miguel Ángel Rodríguez.

També el coportaveu de Podemos, Javier Sánchez Serna, ha reclamat també que la mandatària autonòmica, atés que el "clan Ayuso" està evidenciant que és un "govern de la màfia" i el seu cap de gabinet un "pinxo". "L'eixida que li queda en aquest degoteig d'informacions (sobre les activitats de la seua parella) és la dimissió", ha agregat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal