Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sira Rego anuncia la seua candidatura per dirigir Izquierda Unida


La ministra de Joventut i Infància, Sira Rego, ha anunciat la seua candidatura per a ser coordinadora general d'Izquierda Unida (iU), que celebrarà una assemblea federal els pròxims dies 18 i 19 de maig a la cerca d'un nou lideratge després de la marxa d'Alberto Garzón, així com per renovar la seua proposta política.

"Hui presente la meua candidatura a la Coordinació Federal d'Izquierda Unida. Vull demanar-te el teu suport per a construir una IU valenta i combativa", ha anunciat la ministra en un missatge a la xarxa social X, demanant el suport dels prop de 18.000 afiliats amb dret a votar la nova direcció per obrir una nova etapa en el partit.

El missatge ve acompanyat d'un vídeo en què Rego sosté que, "per a continuar avançant en drets", cal una IU que puga "ser referent en les institucions" sense tancar-se als palaus. També defensa que per a eixir d'una de les etapes "més fosques" des de la Segona Guerra Mundial, cal "la valentia de qui aposta per ponts en lloc de murs".

Amb l'etiqueta "Amunt les que lluiten" i una pàgina web homònima, la dirigent d'IU es presenta com a candidata per a substituir Alberto Garzón, coordinador general de la formació durant set anys fins a novembre de 2023. El conclave de la formació tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig, a les portes de les eleccions europees i gairebé dos mesos després que Sumar desplegue la seua assemblea fundacional, prevista per al 23 de març.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal