Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: Campanya educativa ‘Jo no ajude a casa, treballem en equip’ dins del Pla del Ministeri d'Igualtat

  


La Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve ha llançat una nova campanya educativa titulada 'Jo no ajude a casa, treballem en equip'. Aquesta iniciativa, que s'inclou dins del Pla Corresponsables, impulsat pel Ministeri d’Igualtat i l'Institut de les Dones, té com a objectiu principal sensibilitzar la comunitat escolar sobre la importància de treballar en equip i la col·laboració des de les primeres etapes educatives.

El projecte comptarà amb la participació del personal de joventut municipal, facilitat per l'Institut Valencià de Joventut (IVAJ), i treballarà en estreta col·laboració amb els centres educatius del municipi. La presentació d'aquesta campanya ha tingut lloc amb la presidència de la edil delegada de Joventut a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i ha comptat amb la coordinació de l'Àrea de Joventut i la Coordinadora dels departaments d'orientació escolar dels centres públics i concertats del Camp de Túria, els Serrans i l’Alt Túria.

Durant l'esdeveniment, en què han assistit 70 professionals de l'orientació educativa d'aquestes zones, s'ha destacat la importància de fomentar valors com la igualtat, l'equitat i el respecte, així com la necessitat de promoure el treball en equip des de les etapes inicials de la formació. El projecte consta de sis panells il·lustrats i una guia didàctica que proporciona recursos educatius tant al professorat com al personal que treballa amb joves.

El tècnic coordinador de Joventut, Tano Sánchez, ha expressat el seu agraïment a l'IVAJ pel suport en la municipalització, el qual ha possibilitat l'elaboració del I Pla de Joventut de Sant Antoni de Benaixeve, entre altres iniciatives. Sánchez ha ressaltat el paper fonamental de les cases de la joventut i els seus professionals en el desenvolupament d'accions com aquesta, que serveixen per a articular els mecanismes necessaris per a la participació activa de la comunitat educativa.

Maria José Esteve ha subratllat la importància d'iniciar aquest tipus d'iniciatives en edats primerenques, amb l'objectiu de fomentar la cooperació i els valors d'equitat i igualtat. A més, ha posat èmfasi en la col·laboració entre administracions i la comunitat educativa com a factor clau per al desenvolupament d'aquesta campanya.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve ha manifestat també la importància d'aquesta iniciativa com un pas més en la consolidació del municipi en matèria de polítiques de joventut. A través de projectes com aquest, es reafirma el compromís amb la col·laboració entre les administracions i la comunitat educativa per al creixement i desenvolupament dels joves.

#Joventut #Igualtat #Educació #TreballEnEquip #SantAntonideBenaixeve


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal