Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria economitza 4,4 Milions d'euros en Contractació Pública en els darrers cinc anys

El recent informe presentat pel Govern Municipal de Riba-roja de Túria mostra que en els darrers cinc anys, l'ajuntament ha adjudicat contractes per un valor total de 30 milions d'euros, amb un estalvi acumulat de 4,4 milions d'euros per a les arques municipals.

Durant l'últim exercici, s'han posat en marxa 87 contractes, amb una inversió de 6 milions d'euros, que finalment van adjudicar-se per un total de 5,4 milions d'euros, suposant un estalvi de 630.756 euros.

Una de les innovacions destacades del Pla de Contractació de 2023 és la seua alineació amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. Així, s'ha donat prioritat als contractes que contribueixen al creixement econòmic sostenible, a la innovació i a la millora de la infraestructura, així com a la promoció de ciutats i comunitats sostenibles i a l'ús d'energia assequible i no contaminant.

Cal destacar també la implementació del "Visor de Contractació", una eina que ofereix informació en temps real sobre tots els processos de contractació pública de l'ajuntament, incloent-hi adjudicacions, imports i estadístiques. Aquesta transparència afavoreix la participació ciutadana i assegura una major rendició de comptes.

La memòria del Pla de Contractació de 2023 evidencia la consolidació d'objectius en matèria de bones pràctiques, com la professionalització dels actors implicats en els processos de licitació pública i la simplificació dels tràmits administratius. A més, s'estableixen nous reptes per a l'any en curs, com la millora de l'execució planificada dels contractes i una major formació del personal municipal i de les empreses licitadores.

El compromís de l'ajuntament amb la transparència i l'eficàcia en la contractació pública és clar segons les paraules de l'alcalde, Robert Raga, que destaca el lideratge de Riba-roja de Túria en l'aplicació de polítiques que fomenten la transparència i la participació ciutadana.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal