Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quasi 1.800 atletes correran la 27a Mitja Marató i 5K a Riba-roja de Túria el diumenge 3 de març

Aquest diumenge 3 de març, Riba-roja de Túria es convertirà en l'epicentre de l'esport amb la celebració de la 27a Mitja Marató i la setena edició de la 5K. Prop de 1800 atletes prendran els carrers, consolidant aquest esdeveniment com un dels més destacats en l'àmbit esportiu del primer trimestre de l'any.

L'organització, a càrrec de l'Ajuntament de Riba-roja i el Club Esportiu Metaesport, assegura una participació rècord amb més de 300 corredors que l'any anterior, confirmant la popularitat creixent d'aquesta cita esportiva. En total, seran 1308 atletes en la Mitja Marató i 469 en la 5K.

La resposta entusiasta del món del running subratlla la reputació excel·lent que ha guanyat la carrera en els últims anys, gràcies a una organització impecable i un ambient vibrant durant el recorregut. El suport actiu d'entitats socials i clubs esportius locals, com Redolat Team, Runners Ciutat de València, Paterna Runners Club, entre d'altres, contribueix a fer de la Mitja Marató i la 5K una experiència única.

Cal destacar l'increment significatiu de la participació femenina, que arriba al 22% en aquesta edició. Tant en la Mitja Marató com en la 5K, es reconeixeran els tres primers atletes de les categories absoluts i locals amb trofeus, mentre que el rècord de la prova, ostentat actualment per Edwin Kipyego i Jeptoo Priscah, es recompensarà amb 1.000 euros. Els guanyadors en les categories femenina i masculina rebran 500 euros.

La borsa del corredor, atractiva cada any, està composta per una samarreta tècnica, ulleres de protecció UV 400, una bandana de microfibra reciclada i maneguets tècnics. El circuit homologat i els serveis excepcionals, com àrees d'avituallament, guarda-roba, i dutxes, asseguren una experiència còmoda per als participants.

Més enllà de la competició, els atletes podran gaudir de la bellesa natural dels paratges que travessa la carrera, afegint un atractiu extra a l'experiència esportiva. L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, destaca el compromís de la comunitat i la implicació dels clubs esportius, associacions locals i cossos de seguretat que contribueixen a fer possible aquest esdeveniment de referència.

Amb una expectació sense precedents, la 27a Mitja Marató i la 5K prometen ser una jornada inoblidable per als corredors i corredores, així com per al públic que animarà amb entusiasme al llarg del recorregut.


#MitjaMarató #RibaRoja #Esport #Running #Comunitat

 

Mitja Marató 2023

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal