Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prohibició de Crema a Vilamarxant durant la Pasqua per Seguretat Ciutadana


La regidoria de Medi Ambient de Vilamarxant ha emés una advertència crucial a la ciutadania, assenyalant la prohibició estricta de qualsevol mena de crema durant un període clau del calendari local. Aquesta decisió, adoptada pel govern municipal, té com a objectiu principal salvaguardar la seguretat i el benestar dels habitants de la localitat.

Segons els informes oficials, la prohibició de crema estarà vigent des del 28 de març fins al 8 d'abril. Aquesta mesura, anunciada pel regidor de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural, Julio Zarzo, busca prevenir incidents que puguen derivar en situacions d'emergència dins del terme municipal.

En paraules del mateix regidor Zarzo: "Tots els membres de la societat tenim la responsabilitat de preservar el nostre entorn i d'aplicar el sentit comú per evitar incidents que puguen tenir conseqüències greus. És fonamental abstindre's de realitzar qualsevol tipus de crema durant aquest període de descans".

A més, es fa una crida a la col·laboració ciutadana, insta a la gent a actuar amb responsabilitat i a reportar qualsevol incidència al telèfon d'emergències 112 per a una resposta immediata i coordinada.

Cal recordar que aquesta mesura no només busca garantir la seguretat dels ciutadans, sinó també protegir el patrimoni natural i prevenir possibles desastres ambientals que puguen tenir un impacte durador en la comunitat.

Així, en aquesta època de festes, s'apel·la a la prudència i a la responsabilitat de tots els vilatans per a garantir un ambient segur i lliure de riscos. La cooperació i l'adhesió a les directrius municipals són fonamentals per a preservar la salut pública i el medi ambient.


:




#seguretat #prohibició #crema #Vilamarxant #responsabilitatciutadana


La regidoria de Medi Ambient informa de la prohibició de qualsevol mena de crema entre el 28 de març i el 8 d'abril


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal