Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pirotècnia Camp del Túria amb força: 'un terratrèmol' hui en les Falles 2024 de València

L'esperada mascletà de la Pirotècnia Camp del Túria ha marcat amb força i espectacle la plaça de l'Ajuntament de València aquest dilluns, oferint un espectacle pirotècnic que ha deixat el públic amb la boca oberta. Els detalls d'aquesta quarta mascletà oficial de les Falles 2024 són els següents:

L'actuació ha començat puntualment a les 14.00 hores, segons l'ordre de les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García. Des de l'inici, la Pirotècnia Camp del Túria ha captivat l'atenció amb un tret rotund i contundent, mantenint la intensitat al llarg de tot l'espectacle.

El responsable de la pirotècnia, Mariano Peñalver, havia avançat que la mascletà incorporaria elements innovadors, com l'ús intens de xiulets al llarg de l'espectacle. Aquesta inclusió ha creat una experiència sonora única que ha agradat al públic congregat a la plaça.

La mascletà ha arribat al seu punt àlgid abans de concloure amb un terratrémol final que ha sacsejat la plaça i ha generat una ovació entre els assistents. La pirotècnia ha aconseguit combinar elements clàssics amb detalls innovadors, com l'ús dels xiulets i l'impactant terratrémol final.

Robert Foti, pirotècnic australià, representant de la família que des de fa 27 anys dispara els focs artificials a Sídney, ha estat convidat a la balconada de l'Ajuntament de València. La seua presència destaca la internacionalitat d'aquest espectacle pirotècnic que atrau l'atenció de persones d'arreu del món.

L'alcaldessa de València,  ha elogiat l'actuació de Pirotècnia Camp del Túria, destacant que l'espectacle ha sigut "meravellós". La presència de convidats il·lustres, com la consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, i altres personalitats, ha consolidat la mascletà com un esdeveniment de gran rellevància a les Falles de 2024.

L'actuació ha estat atesa per efectius de Creu Roja, amb set persones assistides per diverses situacions mèdiques, principalment lipotímies. El dispositiu sanitari desplegat per Creu Roja ha estat format per 68 membres, incloent-hi tècnics en emergències sanitàries, infermers, metges i socorristes.


#Falles2024 #MascletàCampdelTúria #PirotècniaValenciana

  

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal