Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pep Gimeno 'Botifarra' convida a un diputat de Vox al seu concert: Puc cantar 'la naranca nase verde'

El conegut artista valencià Pep Gimeno 'Botifarra' ha convidat al seu pròxim concert del 23 de març a la Rambleta de València al diputat de Vox, Jesús Albiol, qui aquest matí ha fet referència a ell durant la seua intervenció en una moció a les Corts. "Amb aquest nom ja s'han donat una idea de la qualitat artística de l'autor", ha assegurat el parlamentari.

El debat s'ha produït entre Albiol i la diputada de Compromís Verònica Ruiz. Albiol ha citat la programació d'un concert de 'Botifarra' en el qual assegura que "es van vendre quatre entrades" com a exemple de la "gestió cutre i sectària de la cultura" que considera que va realitzar Compromís entre 2015 i 2023.

Ruiz, en la seua rèplica, ha destacat que 'Botifarra' té "més qualitat artística i més qualitat personal" que els diputats del banc de Vox junts "de llarg" i ha remarcat que l'artista va rebre la Distinció de la Generalitat al Mèrit Cultural en 2013 quan governava el PP d'Alberto Fabra. "A veure si s'adona vosté", ha afegit.

En el seu conte de 'X', Gimeno ha replicat amb ironia mitjançant un vídeo d'una part de la intervenció d'Albiol: "Han parlat de mi a Les Corts! Però diu este home que no sap qui soc. Jo tampoc sé qui és ell, però si vol vindre a veure'm, està convidat el 23 de març a la Rambleta de València. Puc cantar allò de 'La naranca nase verde'", en referència a un dels versos que canta: "La naranca nase verde i el temps li dona color, però al que nase quelipollas no li madura ni Déu".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal