Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Operatiu de Seguretat a l'Eliana durant les Festes de Falles: Resultats satisfactoris, segons el municipi

Durant les festes de falles a l'Eliana, l'Ajuntament va implementar un operatiu especial de seguretat amb l'objectiu de garantir el desenvolupament pacífic dels esdeveniments. Coordinat pel consistori, aquest operatiu va comptar amb la participació activa de la Policia Local de l'Eliana i la col·laboració de la comandància de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona.

El dispositiu de seguretat es va desplegar del 15 al 19 de març, coincidint amb la setmana gran de les festes. Amb l'antecedent dels incidents ocorreguts l'any anterior, l'Ajuntament va prendre mesures per evitar situacions similars. Entre aquestes mesures destaquen el tancament del Parc de la Pinada des del 9 fins al 20 de març, amb l'objectiu de prevenir danys materials i mediambientals.

Durant les festes, es van registrar 17 actes per llançament inadequat de material pirotècnic i confiscació de begudes alcohòliques. Malgrat un altercat la primera nit de la plantà, on un grup de joves va protagonitzar una gresca que va requerir la intervenció dels policies, no es van registrar danys de consideració.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va destacar la importància de continuar treballant en la línia de la seguretat per garantir que les festes siguin un espai de convivència segura per a tots els ciutadans. Així mateix, va agrair el suport de la Guàrdia Civil i el treball de la Policia Local en la minimització dels danys durant les festes.

En definitiva, l'operatiu de seguretat durant les festes de falles a l'Eliana ha estat un èxit en termes de preservació de l'ordre públic i la seguretat dels ciutadans, tot i que es reconeix la necessitat de continuar treballant en millores per garantir un entorn festiu segur i respectuós amb les normes de convivència.

Durant les festes de falles a l'Eliana, l'Ajuntament va implementar un operatiu especial de seguretat que va comptar amb la participació activa de la Policia Local i la col·laboració de la Guàrdia Civil. Les mesures adoptades van permetre un desenvolupament pacífic de les festes, tot i registrar alguns incidents puntuals.


 #FallesEliana #SeguretatCiutadana #Festes2024 #PoliciaLocal #GuàrdiaCivil


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal