Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria afronta amb una subvenció de 428.183€ la millora de l'Eficiència Energètica al Poliesportiu 'El Canó'

El projecte ha sigut un dels 151 seleccionats a tota Espanya pel Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esport

El Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports ha atorgat una subvenció de 428.183 euros a l'Ajuntament de Llíria per a dur a terme un projecte de millora i optimització energètica al poliesportiu El Canó. Esta iniciativa, que rebrà més del 60% del finançament requerit, forma part de la convocatòria dirigida a entitats públiques per millorar les instal·lacions esportives i fomentar el turisme esportiu sostenible, gràcies als fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El projecte, que ha estat un dels 151 seleccionats a tot Espanya pel Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports, té com a objectiu principal millorar les condicions mediambientals i la pràctica esportiva a El Canó, convertint-lo en un referent per a nous visitants a la població de Llíria. Així ho ha destacat el regidor d'Esports, Nico Marco, qui ha valorat el treball en equip de les regidories de Medi Ambient i Esports per aconseguir esta fita.

Les actuacions previstes inclouen la renovació de l'enllumenat exterior del camp de futbol 1 i les pistes de tenis, la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a generar energia elèctrica i la substitució del sistema d'Aigua Calenta Sanitària (ACS) per instal·lacions aerotèrmiques. A més, es millorarà l'accessibilitat i la mobilitat sostenible, s'implantarà un sistema de digitalització per a monitorar la gestió del centre esportiu i es crearà zones arbrades d'ombra, entre altres actuacions sostenibles.

Esta inversió en eficiència energètica contribuirà no només a millorar les instal·lacions esportives, sinó també a reduir l'impacte ambiental i promoure un model de vida més sostenible a Llíria. Amb estes accions, l'Ajuntament reafirma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la construcció d'una comunitat més respectuosa amb el medi ambient.

El Canó, un poliesportiu emblemàtic de Llíria, es convertix així en un exemple de com les inversions en eficiència energètica poden contribuir al desenvolupament local i al benestar de la ciutadania. Amb esta subvenció, Llíria reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i el futur dels seus habitants.

A més informació sobre este projecte i altres iniciatives municipals, podeu consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Llíria.

#Llíria #EficiènciaEnergètica #Sostenibilitat #TurismeEsportiu #DesenvolupamentSostenible #FonsEuropeus #MediAmbient #Esports #PoliesportiuElCanó #AjuntamentLlíria
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal