Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Exposició sobre la Flora del parc natural del Túria a Vilamarxant




El paisatge natural de Vilamarxant ofereix una gran varietat de flora que és un autèntic tresor per a la comunitat local i els visitants. Gràcies a l'aposta decidida de l'Ajuntament, ara tenim l'oportunitat de conéixer millor aquest ric patrimoni natural. L'Alberg municipal Bassa Barreta acull una exposició única que ens transporta a través de 50 fotografies captivadores, mostrant la diversitat vegetal que enriqueix els nostres enclavaments naturals i tot el recorregut del parc natural del Túria.

Dirigida per Julio Zarzo, la regidoria de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural ens obri les portes a aquesta exposició que no deixa indiferent. Des de plantes autòctones fins a espècies endèmiques, cada imatge ens ofereix una mirada detallada sobre la meravellosa vida vegetal que ens envolta.

L'exposició és accessible per al públic de dimarts a diumenge, de 09.00 a 14.00 hores, oferint una oportunitat única per a tots aquells interessats en conéixer i apreciar la riquesa natural del nostre entorn. La durada fins al mes de juny ens dona prou temps per a aprofundir en cada detall capturat per les lents dels fotògrafs.

Julio Zarzo, regidor responsable d'aquesta iniciativa, destaca l'objectiu clar d'aquest esdeveniment: "Donar a conéixer el tresor mediambiental que tenim en el nostre entorn és fonamental per a la preservació i apreciació del nostre patrimoni natural."

No perdeu l'oportunitat de visitar aquesta exposició única i descobrir la meravella de la flora que ens envolta al parc natural del Túria. Una experiència enriquidora que ens connecta amb la nostra terra i ens convida a valorar i respectar el medi ambient que ens rodeja.



 #Vilamarxant #ParcNaturalTúria #Flora #Exposició #MediAmbient

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal