Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'acte de la Crida dona principi en Benaguasil a les Falles 2024

 




Ahir, Benaguasil va donar el tret de sortida a les Falles 2024 amb l'emotiu esdeveniment anomenat 'La Crida'. La plaça central va ser testimoni, un any més, d'un dels moments més especials per al col·lectiu faller, que es va reunir per donar la benvinguda a les Falles.

L'acte va començar amb l'arribada dels màxims representants de les 10 comissions de Benaguasil, que van desfilar fins a l'Ajuntament. Allà, a les portes, els esperaven l'alcalde Ximo Segarra i la regidora de Falles, Ana Aleixandre. Seguidament, va desfilar la cort d'honor de la fallera major infantil, acompanyada de les falleres majors del municipi, Noemi Ferrer i Ainhara Sanabria, així com del president infantil Asier Ortiz i la presidenta de la JLF Pepa Cano.

Després de les pertinents salutacions, tots ells van pujar al balcó de l'Ajuntament. Allà, l'alcalde va ser el primer en dirigir-se a la multitud per proclamar que "la capital del món faller, Benaguasil, ja està preparada per a gaudir de les Falles".

Seguidament, en una Crida conjunta, Noemí, Ainhara i Asier van pronunciar el tan esperat crit de 'Ja estem en Falles', que va fer vibrar a les comissions falleres. Tots tres van animar la ciutadania a participar de les seues festes josefines i a mantenir la tradició fallera, agraint el treball i l'esforç dels fallers. Van concloure el seu discurs amb el tradicional "Visca Benaguasil i visquen les Falles!".

L'acte va finalitzar amb l'entusiasta himne regional i un impressionant castell de focs artificials, deixant una empremta de joia i esperança per a aquestes festes que tot just comencen.

#Benaguasil #Falles2024 #CridaFaller #TradicioFallera

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal