Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Setmana Poètica 2024 a l'Eliana: Una Celebració de la Cultura i la Creativitat


 

L'Ajuntament de l'Eliana, juntament amb la JAM Poètica, s'uneix per portar als ciutadans una experiència única i enriquidora: la quarta edició de la Setmana Poètica, programada del 21 de març al 9 d'abril. L'objectiu principal d'aquesta celebració és acostar la poesia a la comunitat elianera, estimulant la seua reflexió sobre la seua intersecció amb altres expressions artístiques.

L'acte inaugural, que se celebra el Dia Mundial de la Poesia, el dijous vinent a les 19 hores a la Sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural, promet ser un punt de partida emocionant. Amb les paraules de benvinguda, es donarà pas a l'exposició 'L'Eliana Poètica', curada per la comissària, poeta i pintora Alicia Seguí Corell. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 9 d'abril, presenta un recull d'obres que captiven els sentits i les emocions.

A més, aquest any és especial, ja que commemorem el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés i celebrem el reconeixement a Maria Ibars com a escriptora de l'any en les lletres valencianes. Una oportunitat única per celebrar la riquesa de la nostra cultura literària.

Una de les novetats d'aquesta edició és la temàtica que envolta les obres exposades: el roig i el negre. Aquesta elecció converteix la Setmana Poètica en un festival multiartístic, fusionant diferents formes d'expressió artística en un mateix espai.

Fora del programa oficial de la Setmana Poètica, s'ofereixen altres activitats complementàries, com el taller de poesia 'Versos Retrobats', que tindrà lloc el 21 de març a les 17.30 hores a la Biblioteca. Dirigit per la poeta M. Carmen Sáez Lorente, aquest taller ofereix una oportunitat única per connectar amb la poesia de manera pràctica i participativa.

Les celebracions culminaran el 9 d'abril amb una mostra poètica organitzada per la JAM, acompanyada d'una actuació musical i un recital homenatge a Vicent Andrés Estellés. Un final emocionant per a dues setmanes plenes de cultura i creativitat.

Per tant,  queda convidada la ciutadania elianera i tots els amants de la poesia a participar en aquesta experiència única, que promet inspiració i enriquiment per a tots els assistents.

 #Eliana #poesia #cultura #creativitat #VicentAndrésEstellés #MariaIbars #SetmanaPoètica


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal