Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Instal·lació de Passos de Vianants Lluminosos en Bétera

• Fins al moment s'han instal·lat dos passos i pròximament s'instal·laran tres més en diferents punts del municipi.





L'Ajuntament de Bétera,  ha plantejat una millora a la mobilitat, accessibilitat i seguretat viària arreu del municipi. Un dels últims plans en aquest sentit és la instal·lació de passos de vianants lluminosos, una iniciativa que respon a les demandes dels veïns i veïnes per millorar la visibilitat i la seguretat en zones específiques.

Els passos de vianants lluminosos s'han posat en marxa en punts clau de Bétera, com l'avinguda País Valencià i l'avinguda Vicent Cremades, proporcionant una major seguretat als vianants. A més, s'ha implementat un radar pedagògic a l'avinguda Mila Real, destinat a informar i conscienciar als conductors sobre els límits de velocitat.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i la regidora de Mobilitat, Gloria Campomanes, han supervisat personalment els nous passos de vianants lluminosos, destacant la seua funcionalitat i la seua contribució a la seguretat viària. Segons Verdevío, aquests passos representen una millora significativa en la seguretat dels carrers, reduint el risc d'accidents de trànsit.

Gloria Campomanes ha explicat que aquests passos lluminosos són una evolució dels tradicionals, dissenyats específicament per millorar la seguretat viària i proporcionar una major protecció als vianants, especialment als col·lectius més vulnerables.

Els passos de vianants lluminosos funcionen amb energia solar i utilitzen tecnologia avançada per garantir una major eficàcia i eficiència en la seguretat. Amb senyalització lluminosa tant en les bandes horitzontals com en la senyalització vertical, aquests passos ofereixen una visibilitat òptima, fins i tot en condicions de baixa lluminositat.

A més, davant dels bons resultats obtinguts amb els primers passos instal·lats, s'ha anunciat la instal·lació de tres passos de vianants més en diferents punts del municipi, com a part del compromís continu de millora de la seguretat viària.

Tots aquests esforços s'emmarquen, diuen des de fonts de l'Ajuntament,  dins del Pla Integral de Senyalització Viària, una iniciativa que busca millorar la seguretat viària a Bétera. Amb un pressupost significatiu i un treball continu, l'Ajuntament afirma que està renovant la senyalització horitzontal i vertical així com executant noves instal·lacions per respondre a les necessitats del municipi.


#Bétera #Mobilitat #SeguretatViària #PassosVianants #SenyalitzacióViària


 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal