Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els auditors externs avaluen positivament la Carta de Serveis de l'Ajuntament de Riba-roja


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha rebut una qualificació notable en l'última auditoria de seguiment de la seua Carta de Serveis. Realitzada pels auditors de l'empresa certificadora AENOR i la consultora MASUNO els dies 5 i 6 de març, l'avaluació ha confirmat l'èxit del compliment dels 55 compromisos assumits pels serveis municipals durant el 2023.

La Carta de Serveis es va establir el 2019 amb l'objectiu de millorar la transparència, modernitzar els serveis i elevar l'atenció a la ciutadania, objectius fonamentals de la gestió municipal. Any rere any, s'ha anat ampliant progressivament, amb el Ple de l'Ajuntament aprovant 40 compromisos aplicables a 18 serveis el 2020. Actualment, 20 serveis municipals participen amb un total de 55 compromisos, amb la previsió d'ampliar-ho en almenys tres serveis més i cinc compromisos addicionals per al 2024.

Els auditors han elogiat el fort compromís dels tècnics municipals en el seguiment i compliment dels indicadors establits, destacant que la Carta de Serveis de Riba-roja ha evolucionat positivament en els últims dos anys.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat la importància de donar visibilitat a l'impacte positiu dels indicadors, destacant el nombre de persones beneficiades per cada servei i la qualitat amb la qual són prestats. Entre les dades més rellevants es troben els més de 280.000 usuaris del servei Conectametro i els més de 27.000 de l'Arribabús, així com l'eficàcia en serveis com la recollida d'estris o la resposta davant les emergències de jardineria.

La valoració positiva dels auditors també ha inclòs l'oferida cultural municipal, amb més de 370 activitats acomplertes per les Biblioteques Municipals durant el 2023 i les activitats del Conservatori Professional Municipal de Música i Dansa.

L'Ajuntament de Riba-roja reafirma el seu compromís amb la qualitat dels serveis, amb plans per continuar millorant i incorporant nous paràmetres de qualitat en altres àmbits com el Registre, la Cultura o la Secretaria, assegura l'alcalde.

Amb esta nova avaluació positiva, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria continua demostrant el seu compromís amb la ciutadania i la millora contínua dels seus serveis municipals.

#Transparència #GovernObert #ParticipacióCiutadana #ServeisMunicipals #RibaRoja
   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal