Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Present i Futur d'Ens Uneix en la Diputació de València: preparant-se per al 2027?


La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, comparteix les impressions positives sobre la col·laboració actual amb el PP i aborda les aspiracions de creixement d'Ens Uneix. La formació es mostra oberta al diàleg amb altres partits, tot mantenint la seua ferma dedicació al treball per Ontinyent i la Vall d'Albaida.

Natàlia Enguix, ha destacat la satisfacció de la seua formació. Ens Uneix, amb la col·laboració actual amb el PP en el govern de la corporació provincial. En una entrevista amb EP, Enguix ha subratllat que, fins al moment, cap membre del PSPV ha contactat amb ells per negociar un canvi d'executiu, com va manifestar el portaveu socialista, Carlos Fernández Bielsa.

Enguix ha interpretat la postura de Bielsa com una "encomana" des de Madrid, tant per part d'ell com de la secretària general del PSPV, Diana Morant. Tot i mostrar-se oberta a "parlar amb tothom", ha reiterat que, actualment, no hi ha cap "problema" amb el pacte establert.

El divendres passat, Carlos Fernández Bielsa va expressar l'aspiració del PSPV de veure fora del govern provincial a Jorge Rodríguez, líder d'Ens Uneix, i que això es produïsca "com més aviat millor".

Enguix s'ha mostrat disposada a mantenir una "conversa amb Diana Morant i amb Carlos Fernández Bielsa" perquè són un "partit que ha vingut a governar". "Hem vingut ací a treballar per Ontinyent, per la comarca de la Vall d'Albaida, i també tenim un projecte expansiu que estem desenvolupant per estendre'ns a altres comarques", ha assenyalat.

Quant a aquesta expansió, Enguix ha afirmat que és un "projecte molt il·lusionant" centrat principalment en la província de València. "Som realistes i sabem el que volem. Volem tenir un pes molt important en la província, estendre el nostre projecte no només a la comarca de la Vall d'Albaida, on volem mantenir el diputat o la diputada, sinó que volem que el nostre projecte arribe a altres comarques".

De fet, ha manifestat que veu "viable que en les pròximes eleccions, en 2027, hi haja més d'un diputat o una diputada d'Ens Uneix".

#EnsUneix #DiputacióValència #PSPV #PP #PolíticaValenciana #Eleccions2027

  

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal