Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El CPN d'EUPV també elegeix a Rosa Pérez, Coordinadora d'Esquerra Unida després de l'Assemblea decisòria

Aquest matí, Rosa Pérez ha estat elegida com a Coordinadora d'Esquerra Unida pel Consell Polític Nacional (CPN). Durant el procés assembleari, la militància va expressar el seu suport majoritari a Rosa Pérez, Consellera de Participació i Memòria Democràtica de la Generalitat en el govern del Botànic.

La renió  del CPN, amb la participació de tots els membres triats directament pels militants, ha confirmat que Rosa Pérez Garijo liderarà una vegada més Esquerra Unida com a Coordinadora.

Després de l'elecció, la Coordinadora ara amb el suport tant de les bases com de les persones triades directament per la militància i en acabar tot el procés comarcal, tindrà la responsabilitat de proposar la nova executiva.

En el seu discurs posterior en conéixer el resultat, Rosa Pérez va oferir diàleg "com sempre" a tots els membres i corrents d'Esquerra Unida. Va destacar la importància que totes les persones elegides que formen part de la "direcció" es comprometen en aquesta tasca, especialment en un moment "en què serà necessari no només preparar el futur del País Valencià, sinó també frenar la tendència conservadora i de retrocés que estem vivint".

Rosa Pérez es veurà desafiada a equilibrar la identitat i independència del seu partit (Esquerra Unida) amb la formació de coalicions pragmàtiques (SUMAR) per abordar la situació del País.

#EsquerraUnida #RosaPérez #Coordinadora #CPN #PolíticaValenciana #Democràcia

  




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal