Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dia Internacional de la Dona: Actes significatius a Loriguilla


El 8 de març, el municipi de Loriguilla es prepara per commemorar el Dia Internacional de la Dona amb una sèrie d'actes organitzats pel seu Ajuntament i la seua concejalía d'igualtat. Les activitats involucren tant als estudiants del CEIP W.A. MOZART com al públic en general, oferint una oportunitat per reflexionar sobre el concepte d'igualtat.

Amb l'objectiu de fomentar la consciència sobre la igualtat de gènere, els alumnes del CEIP W.A. MOZART han participat en diverses activitats durant la setmana prèvia al 8 de març. La comunitat educativa ha treballat en la comprensió i promoció d'aquest principi fonamental dins les aules.

Per al públic en general, s'ha organitzat una concentració a les 12:00h a la Plaça i l'escalinata de l'Ajuntament. L'agenda inclou una actuació musical, la primera cursa simbòlica del dia de la dona, lliurament de regals commemoratius i animació per a totes les edats. Aquest esdeveniment, coordinat pels Serveis Socials de Loriguilla, així com els tallers d'ocupació i Et Formem, destaca la importància d'aquest dia per a la comunitat.

El compromís dels diferents actors, com els Serveis Socials de Loriguilla, els tallers d'ocupació i Et Formem, contribueix al èxit d'aquesta celebració. La diversitat d'activitats reflecteix l'esforç col·lectiu per promoure la igualtat de gènere i reconèixer l'aportació de les dones a la societat.



#loriguilla #loriguillaesigualdad #DiaInternacionaldelaDona


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal