Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Convocat pels Majorals 2024 el Concurs de Cartells per a les Festes d'Agost de Bétera 2024

• Els treballs podran presentar-se per registre d'entrada del 25 de març al 27 d'abril, tots dos inclusivament
 

• Tots els cartells presentats s'exposaran del 27 d'abril al 12 de maig a la sala d'exposicions de l'Ajuntament vell, període en el qual s'obrirà una votació popular.

Els ànims ja comencen a elevar-se a Bétera, a mesura que els Majorals i les Obreres del 2024 preparen un espectacle inoblidable per a les pròximes Festes d'Agost. Amb menys de sis mesos per a la gran celebració, el poble es prepara per a acollir a visitants locals i forans amb una selecció de cartells que captivaran l'esperit festiu.

Amb un entusiasme desbordant, l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha començat al Concurs d'Esbossos per a la portada del llibre de festes i el cartell anunciador de les Festes de les Alfàbegues 2024. Amb paraules plenes d'afecte i esperança, convida a tots els residents de Bétera a participar en aquest esdeveniment, reconeixent el talent artístic que s'amaga en cada racó del municipi.

Aquest concurs, que compta amb el suport del regidor de Festes, José Vicente Martí, no només promou la creativitat sinó que també posa de manifest la importància de la imatge festiva de la localitat. És per això que Javier Herrero, president dels Majorals 2024, subratlla l'objectiu del concurs: fomentar l'expressió artística al voltant de les Festes d'Agost, una tradició arrelada en l'essència mateixa del poble.

Les bases del concurs, publicades en el web de l'Ajuntament, estipulen que tots els residents majors de 16 anys poden presentar els seus esbossos per a la portada del Llibre de Festes o el cartell anunciador, o fins i tot per a tots dos. La llibertat tècnica és una característica destacada, però cal recordar que els treballs han de respectar l'eslògan oficial en valencià: "FESTES DE BÉTERA DEL 12 AL 22 D'AGOST 2024". A més, es requereix que els dissenys siguin originals i inèdits, i es valorarà positivament la creació manual front a composicions digitals.

Els participants tenen temps fins al 27 d'abril per presentar els seus treballs en format físic i digital al Registre d'Entrada de l'Ajuntament. Posteriorment, els cartells seleccionats es podran contemplar en una exposició a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell, on el públic podrà votar pel seu favorit. A més, un jurat format per membres de l'Ajuntament i altres entitats locals serà l'encarregat de seleccionar els guanyadors.

El 12 de maig, en un acte públic, es revelarà el resultat de la votació popular, premiant els dissenys més destacats amb premis en efectiu. El primer premi, dotat amb 300€, anirà al disseny amb més vots, que il·lustrarà la portada del llibre de festes. El segon premi, valorat en 150€, serà per al cartell de festes que reba el segon major suport del públic.

Amb aquesta iniciativa, Bétera no només celebra les seues tradicions, sinó que també fomenta la participació ciutadana i reconeix el talent dels seus habitants. Les Festes d'Agost de 2024 s'anuncien com una experiència emocionant, plena de color i creativitat, gràcies al compromís de la seua comunitat.

#Bétera #FestesAgostBetera #ConcursCartells #CulturaPopular #Majorals2024



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal