Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Convocada la VI edició del concurs de guions ‘La Traca’ de l'EDAV i Ajuntament de l'Eliana



El concurs de guions per a llargmetratges de comèdia estarà obert fins al pròxim 15 d'abril.

La sisena edició del concurs de guions per a llargmetratges de comèdia, organitzat per EDAV (Escriptors de l’Audiovisual Valencià) amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana obri la convocatòria per a l'any 2024.

L'associació de guionistes de la Comunitat Valenciana ha creat este premi amb l'objectiu de contribuir a afavorir el desenvolupament de projectes audiovisuals, atesa la creixent demanda de continguts audiovisuals i la necessitat de crear un marc promocional per a estos continguts. Els guionistes valencians hem optat per la comèdia per a propiciar la producció d'un gènere en el qual el cinema espanyol compta amb una llarga tradició.

Podran presentar-se a este certamen tots els autors i les autores majors d'edat que ho desitgen, de qualsevol nacionalitat, residents en l'estat espanyol. El termini d'admissió de guions serà del 7 de març al 15 d'abril (inclusivament) de 2024. Els guions presentats hauran de ser originals, inèdits i per a llargmetratges de ficció de comèdia. Per a participar-hi haurà d'emplenar-se íntegrament i adjuntar la documentació requerida en este formulari. Les bases del concurs es poden consultar ací.

El premi té una dotació de 2.000 € per a la persona guanyadora.

#Convocatòria #Guions #Comèdia #Audiovisual #València #Cinema


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal