Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Constitució de la mesa intersectorial de salut a Serra: Un impuls per a la salut comunitària


L'Ajuntament de Serra ha pres la iniciativa de constitur la mesa intersectorial de salut, una plataforma dedicada a fomentar la participació ciutadana en qüestions relacionades amb la salut. Aquesta acció s'emmarca dins del programa Xarxasalut i compta amb la col·laboració d'una àmplia gamma d'agents locals, incloent-hi associacions, col·legis, representants municipals vinculats amb la salut i professionals del sector sanitari.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar la millora de la salut en l'àmbit local, així com fomentar l'acció comunitària en aquest àmbit. A més a més, es busca promoure la intersectorialitat, l'equitat i la participació en les polítiques de salut en l'àmbit municipal.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha expressat la importància d'aquesta acció afirmant que "la salut del nostre veïnat és prioritària" i que, per tant, tota l'acció de govern està enfocada en el benestar de la comunitat. Tusón també ha destacat la diversitat d'àmbits que influeixen en la salut, com els serveis socials, l'oci saludable, l'esport, la cultura i el medi ambient.

La mesa intersectorial de salut es reunirà trimestralment i està oberta a noves incorporacions per tal d'assegurar una participació ampla i diversa en l'anàlisi, disseny, implementació i avaluació de processos comunitaris que responguen de manera efectiva a les necessitats de salut de la població local.

Aquesta iniciativa destaca pel seu enfocament inclusiu i participatiu, que posa l'accent en la importància de la col·laboració entre diferents sectors de la societat per aconseguir millores significatives en la salut i el benestar de la comunitat de Serra.

#SalutComunitària #ParticipacióCiutadana #Serra #Xarxasalut #BenestarCiutadà

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal