Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera premia a les Dones de l'any 2024 - Un Reconeixent a l'Emprenedoria Femenina


En la celebració del Dia de la Dona, l'Ajuntament de Bétera, a través de l'àrea de Dona i Igualtat, ha organitzat el Sopar del 8M per reconéixer la dedicació i l'èxit de les Dones Emprenedores del 2024. L'esdeveniment va ser inaugurat per la regidora de Dona i Igualtat, Marisa Martínez, qui va destacar l'apoderament de les dones a la societat actual i va elogiar la feina de les associacions de dones de Bétera: Dones Progressites, Pro Casa de la Dona, Mestresses de casa i Consumidors Tyrius, i dones musulmanes Amanecer.

Les associacions van prendre la paraula, valorant la figura de la dona i reivindicant la igualtat d'oportunitats. L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va expressar el seu compromís amb la igualtat i va destacar el paper decisiu de les dones en l'administració local, amb set dones liderant 23 àrees de treball.

Els reconeixements van ser atorgats a Mª Amparo Argiles, propietària del restaurant Els Arcos; Johana Arvany Torres, propietària del llava cotxes Car-Net; Carmen Bustos, gerent del Centre Bon Karma, i Mª Pilar Roldán, gerent de MP Contigo. L'alcaldessa va elogiar-les com a exemples per a moltes joves de Bétera, celebrant els seus èxits i reafirmant el compromís de l'administració local amb un futur més equitatiu.

L'esdeveniment va concloure amb l'actuació de la Bèstia Orquestra, presentant el seu espectacle "Bèstia&Girls," un tribut a les veus de dones destacades de la història de la música que va fer ballar a tots els assistents.

#DonaIgualtat #Bétera2024 #EmprenedoriaFemenina




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal