Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

XV Edició del Trail de les Tres Cultures: Naturalesa i Esport en 'la Pujada al Pic de Xelva'

          




El diumenge, 3 de març, la localitat de Xelva acollirà la XV edició del Trail de les Tres Cultures, amb la 'Pujada al Pic de Xelva' com a prova clàssica de muntanya. Aquest esdeveniment esportiu i cultural, que busca impulsar el desenvolupament econòmic i social de Xelva, continua guanyant adeptes any rere any.

Amb tres categories: 10K, 16K i 30K, aquesta competició de muntanya supera les expectatives cada any. A menys de sis dies per a la celebració (amb les inscripcions tancant-se el 29 de febrer), més de 350 atletes han confirmat la seua presència per a enfrontar-se a les exigents rampes del remei.

El regidor d'esports, David Zapater, destaca que aquest esdeveniment reflecteix l'amor que els xelvans posen en cada activitat organitzada. Xelva s'ha revelat com un territori idoni per a la pràctica esportiva, tant amateur com professional, gràcies a la col·laboració entre els veïns, l'ajuntament i les associacions. Esportistes locals destaquen en disciplines com futbol sala, handbol i escalada, convertint Xelva en un referent provincial en l'àmbit esportiu.

Les inscripcions romanen obertes fins aquest dijous a través del lloc web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xv-edicion-de-la-subida-al-pico-de-chelva.

 #Chelva #TrailTresCultures #EsportChelva #Cultura #Naturalesa

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal