Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Viu els Goya' Torna a l'Eliana amb una Varietat Destacada de Pel·lícules Nominades

 La tercera edició de la iniciativa 'Viu els Goya a l'Eliana' està a punt de començar, portant als espectadors una selecció de les pel·lícules que han rebut més nominacions als prestigiosos premis de cinema del nostre país. Amb l'objectiu de brindar una experiència cinematogràfica única, la Regidoria de Cultura ha preparat sessions diverses per als amants del seté art.

La projecció inaugural, programada per al dimecres 28 de febrer, presenta 'Cerrar los ojos', una obra que ha aconseguit 11 nominacions i ha obtingut un Goya al millor actor de repartiment, José Coronado. Dirigida per Víctor Erice, la pel·lícula ens submergeix en la història de desaparéixer d'un actor aclamat durant el rodatge, un misteri que es desentrellaça molts anys després en un programa de televisió.

El dijous 29, 'Te estoy amando locamente' pren protagonisme, guanyadora d'una estatueta de les seues 5 nominacions. Sota la direcció d'Alejandro Marín, aquest film explora el moviment LGTBI andalús en els anys 70, desenvolupant-se paradoxalment dins de l'Església.

La selecció de la 38a edició conclourà el divendres amb 'Saben aquell', guanyadora del premi Goya al millor actor protagonista, David Verdaguer, interpretant al famós còmic Eugenio. La pel·lícula ofereix una visió dels primers anys de carrera de l'humorista de Barcelona, convertint-se en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que anhelava desesperadament riure.

Totes les projeccions tindran lloc a les 19 hores a l'Auditori Municipal. Les entrades ja estan disponibles preferentment per Internet a www.elientrada.es, amb preus assequibles: entrada general a 3,5 € i entrada reduïda a 2,5 €.


#ViuEliana #Goya2024 #CinemaEspanyol

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal