Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visita del director general d'Esports al Poliesportiu Municipal de l'Eliana


Fa uns díes, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, acompanyat del regidor d'Esports, Vicente Zamora, van guiar el director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Luis Cervera, en una completa visita al Poliesportiu municipal.

La comitiva, que incloïa la tinenta d'alcalde, Marta Andrés, i l'esportista olímpica de l'Eliana, Concha Montaner, va mostrar a Cervera les diverses instal·lacions esportives que ofereix el poliesportiu. Pistes de tenis, futbol, futbol 8, frontó, voleibol, platja i d'atletisme, així com el pavelló central cobert que alberga activitats com flamenc, ball, aeròbic, dansa o arts marcials, van ser presentades amb satisfacció per les autoritats locals.

L'alcalde, Salva Torrent, va destacar la importància d'aquestes instal·lacions en la vida quotidiana dels veïns i veïnes de l'Eliana, remarcant l'esforç de l'Ajuntament per fomentar la vida saludable i oferir una oferta esportiva completa a la ciutadania.

El Poliesportiu, amb la seua àmplia varietat d'espais esportius, incloent-hi trinquet i carrer Galotxa per a la pràctica de la pilota valenciana, es configura com un espai vibrant per a l'activitat esportiva a la comunitat.

La visita va ser l'oportunitat ideal per a l'alcalde i els seus col·laboradors de compartir amb Cervera possibles projectes de millora per als espais, demostrant el compromís continu de l'Ajuntament amb el desenvolupament esportiu local.

Aquesta jornada posa de manifest el suport constant de la Generalitat Valenciana a les iniciatives esportives locals i reafirma la importància del Poliesportiu com a punt central per a la pràctica esportiva a l'Eliana.


#Esports #L'Eliana #PoliesportiuMunicipal #GeneralitatValenciana



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal