Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un home resulta ferit després de l'incendi d'una caseta en una pirotècnia de Vilamarxant


Un home de 33 anys ha resultat ferit per cremades de tercer grau aquest dilluns en l'incendi d'una caseta d'una pirotècnia a la localitat valenciana de Vilamarxant, segons han informat el Centre de Coordinació d'Emergències i el Consorci Provincial de Bombers.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat per atendre el ferit una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), una unitat SAMU i, posteriorment, un helicòpter medicalitzat, que ha traslladat al treballador a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València.

El foc s'ha iniciat al voltant de les 13.05 hores a la Pirotècnia Mediterrani, situada a la partida Canyada del Tormo. Els bombers del Consorci han rebut a les 13.06 hores l'avís de l'incendi i han desplaçat al lloc dues dotacions de bombers de Paterna i l'Eliana, el sergent de Paterna i el cap de sector.

Els efectius del Consorci han treballat en l'extinció de l'incendi i en el control de riscos per protegir totes les instal·lacions del voltant i evitar la propagació. A més, han establert un perímetre de seguretat d'uns 100 metres a l'exterior de l'empresa per a tots els treballadors.

Des de l'empresa pirotècnica, el seu gerent, Antonio García, ha assenyalat, en declaracions a Europa Press, que el foc s'ha originat en un recipient de pólvora mentre el ferit es trobava treballant amb el mateix. També ha destacat que el treballador, que es troba en estat lleu, està rebent les cures pertinents a l'Hospital La Fe i ha remarcat que a Mediterrani ja han "recuperat la normalitat".


#Incendi #Pirotècnia #Vilamarxant #Ferit #Cremades #Bombers #Emergències #Hospital #EuropaPress




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal