Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Suport de Caballero a Ábalos i la seua divergència amb l'actuació del PSOE: 'Hem sucumbit a la trampa del PP'

Les declaracions de Mercedes Caballero, diputada del PSPV en les Corts, expressa el seu suport a la decisió de José Luis Ábalos de no retirar-se de la vida pública "com si fos un corrupte". Al mateix temps, discrepa de l'actuació del PSOE, opinant que "hem sucumbit a la trampa del PP".

Caballero, exlíder del PSPV a la província de València i representant del sector 'abalista', ha emés aquesta opinió un dia després que Ábalos decidira passar al Grup Mixt del Congrés i no acatar l'ultimàtum de Ferraz de lliurar l'acta pel seu compromís polític en el 'cas Koldo'. Aquest cas involucra l'exassessor de Ábalos en presumptes suborns en la compra de mascaretes durant la pandèmia.

La diputada expressa la seua falta d'acord amb la decisió del seu partit i argumenta que han caigut a la trampa del PP, que sent el partit únic sentenciat per corrupció, pretén donar-los lliçons. Tot i això, respecta la decisió de l'Executiva del PSOE i dona suport a Ábalos en la seua elecció de no retirar-se com un corrupte.

Ábalos, exsecretari d'Organització del PSOE i diputat per València, ha acusat el partit de sucumbir al "populisme justicier" per aparentar no ser com el PP. A més, no té por que el seu exassessor puga revelar alguna cosa que el vincule amb el cas judicial.



#Caballero #Ábalos #PSOE #PP #CortsValencianes #corrupció



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal