Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve va celebrar la benedicció aquest cap de setmana

          


 Un considerable nombre de veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve han pres part aquest diumenge en la tradicional benedicció d'animals amb motiu de la celebració de Sant Antoni Abat.

L'esdeveniment ha iniciat des del carrer Coll Vert, on els residents, acompanyats de les seues mascotes, han realitzat una passejada fins a la residència, amb l'acompanyament musical de  la Societat Musical. Davant del centre de majors, ha tingut lloc la cerimònia de benedicció, un moment de recolliment on s'ha homenatjat les mascotes, presidit pel rector de la residència i acompanyat d'un diaca.

Com a punt culminant de l'acte, s'ha dut a terme una demostració de doma de cavalls, una de les novetats d'enguany que ha apropat a l'audiència a aquest art de comprensió entre cavaller i muntura.

A la benedicció també han participat diversos comerços i associacions vinculats al món animal, transformant l'encontre en una gran trobada solidària on compartir l'empatia, l'amor i el respecte pels animals.

En la clausura de l'esdeveniment, l'alcaldessa de la localitat, Eva Tejedor, s'ha mostrat satisfeta pel fet que la benedicció d'animals, en la seua segona edició, "ha superat les expectatives amb una gran participació de la comunitat". Al mateix temps, ha destacat "la importància de recuperar tradicions com aquesta" i ha assegurat que l'actual equip de govern "es compromet a treballar per consolidar i fer créixer aquesta trobada que cada vegada atrau a més veïns".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal