Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dia de l'Arbre a Sant Antoni de Benaixeve: Plantació d'Exemplars als 'Jardins de la zona de San Vicente'

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, en col·laboració amb l'Associació ECOlectivo SAB, ha organitzat una jornada de plantació d'arbres amb motiu del Dia de l'Arbre, que tindrà lloc el dissabte 17 de febrer als Jardins de Sant Vicent. Bajo el lema ‘Sembrant vida al nostre poble’, aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l'educació mediambiental, especialment entre els més joves, i contribuir a la preservació de l'entorn local.

La plantació començarà a les 10 del matí i es desenvoluparà als Jardins de Sant Vicent, situats entre l'avinguda Cortés de medio i l'avinguda Sant Antoni de Benaixeve. A través d'aquesta acció, es pretén no només millorar l'estètica del municipi sinó també jugar un paper fonamental en la qualitat de vida dels habitants, augmentant el nombre d'arbres per habitant.

Luís Trejo, regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament, ha expressat el seu agraïment a l'Associació ECOlectivo SAB per donar suport a aquesta iniciativa, destacant el seu compromís amb els valors de la sostenibilitat. A més, ha subratllat la nova etapa de Sant Antoni de Benaixeve, aspirant a ser referent en polítiques mediambientals al Camp de Túria.

L'alcaldessa, Eva  Tejedor, ha destacat la ferma determinació de l'equip de govern per reforçar la consciència ecològica mitjançant polítiques municipals sòlides. Ha ressaltat l'esforç de l'executiu per educar la comunitat, especialment les generacions més joves, sobre la importància de preservar l'entorn natural, amb activitats com aquesta i els tallers ‘reciclo musicals’ impulsats des de la regidoria d'Educació.

L'activitat és oberta a tots els públics, amb inscripció gratuïta a través de l'enllaç: https://form.jotform.com/240122726730346. La jornada promet ser una oportunitat per unir-se en la causa de cuidar el medi ambient i enriquir la vida del poble amb noves plantacions d'arbres.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal