Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria Celebra el 8M amb Jornades Abolicionistes i Accions en Pro de la Sororitat

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha impulsat una sèrie d'iniciatives sota el lema 'Sororitat', en commemoració del 8M, Dia Internacional de les Dones. 
Dins d'aquest marc, les. I Jornades Abolicionistes, previstes pel 29 de febrer a les 18:00 hores Castell de Riba-roja, destaquen amb la participació destacada de Gabriela Bravo i Mabel Lozano. La presentació del Pla Abolicionista de la prostitució, reconegut com una pràctica local d'èxit, és una de les principals propostes. Al llarg de febrer, s'han dut a terme diverses activitats i tallers orientats a fomentar la igualtat de gènere, incloent-hi autodefensa femenina i representacions teatrals amb finalitats pedagògiques.

El 8 de març, data central, l'alumnat de 2n d'ESO dels IES de Riba-roja es concentrarà a la plaça de l'Ajuntament per a participar en la lectura del manifest institucional presidit per la regidora d'Igualtat, Raquel Pamblanco. Aquesta jornada festiva inclourà actuacions musicals, com l'espectacle 'En veu de totes' a càrrec de Dissonants, una proposta que no només ofereix música sinó també elements audiovisuals amb un enfocament narratiu sobre la violència masclista. Paral·lelament, les associacions de dones del municipi exposaran creacions de patchwork en aquesta celebració.

Dins de les iniciatives, es distribuirà de la Guia dels drets de conciliació i víctimes de violència de gènere als empleats públics, amb un compromís continu de l'Ajuntament en la promoció de la igualtat de gènere. A més, s'habilitarà una bústia violeta a l'Ajuntament per a recollir experiències de discriminació, assetjament o desigualtat, garantint l'anonimat dels informants. La col·laboració amb col·lectius com els Fadrins i les Falles reforça la tasca de l'Ajuntament en la sensibilització i promoció de conductes respectuoses cap a les dones i la igualtat de gènere.
    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal