Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de treball de l'Ajuntament de l'Eliana amb l'Associació de Veïns d'Entrepins per a 'continuar millorant la zona'

       


L'Ajuntament de l'Eliana ha mantingut una reunió de treball amb l'Associació de Veïns d'Entrepins amb l'objectiu de continuar impulsant la millora de la zona. L'alcalde del municipi, Salva Torrent, acompanyat per la tinent d'alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic, han abordat diversos assumptes d'interès per als veïns i veïnes.

Augmentar la seguretat

En l'àmbit de la seguretat, s'ha acordat l'ampliació de les càmeres de vigilància en diversos punts estratègics d'Entrepinos. A més, s'incrementarà la presència policial en diferents franges horàries per a reduir les infraccions i garantir la tranquil·litat dels residents.

Nou sistema de recollida de residus

Respecte al nou sistema de recollida de residus urbans, s'ha informat a l'associació del seu funcionament i de la implantació gradual. El procés començarà pel comerç i la restauració, continuarà pel nucli urbà i finalment s'estendrà a les zones residencials. L'Ajuntament comunicarà amb suficient antelació la implantació del sistema a Entrepinos. Prèviament, educadors ambientals visitaran les llars per a facilitar tota la informació i el material necessari.

Pacificación del tràfic

Un dels objectius prioritaris és la pacificació del tràfic en diverses zones d'Entrepinos. S'ha presentat un projecte global per al municipi que contempla 8 o 9 actuacions a Entrepinos, com ara la instal·lació de dorsos d'ase, passos de vianants elevats, coixins berlinesos i la millora de la senyalització vertical i horitzontal.

Altres assumptes

La reunió també ha servit per a abordar la necessitat de millorar l'avinguda d'Entrepinos, la implantació de la xarxa d'aigua secundària, la situació de la CV-336 i el projecte "Guardián".

L'Ajuntament de l'Eliana ha manifestat tindre un compromís ferm amb la millora constant de la vida dels seus veïns i veïnes. La col·laboració estreta amb les associacions de veïns, com la d'Entrepinos, és una peça clau per a aconseguir aquest objectiu.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal