Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna opta a 1,9 milions d'euros del IVACE per a modernitzar les seues àrees empresarials

L'Ajuntament de Paterna ha presentat una nova sol·licitud d'ajudes a l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per a continuar modernitzant i millorant les seues àrees empresarials. La petició ascendeix a un total d' 1.963.000 euros i contempla una sèrie d'actuacions en els polígons industrials de la ciutat.

Millores en la xarxa viària

Una de les actuacions més destacades és l'execució de la 2a fase del Pla Integral de Millora Viària . Aquesta iniciativa contempla la reparació de l'asfaltatge i la senyalització de les diferents zones industrials, continuant així amb les obres realitzades l'any anterior.

A més, es preveu la millora de la xarxa viària del polígon de Font del Gerro i del Parc Empresarial Tàctica . En aquestes dues àrees es acompliran actuacions com la instal·lació de passos per a vianants adaptats, senyalització intel·ligent, eliminació de biondes o tanques metàl·liques, adequació de cunetes de recollida d'aigües pluvials i enjardinament de les tanques centrals del vial.

Solució a la problemàtica de les pluges intenses

Un altre aspecte important a destacar és la implantació d'una xarxa de captació d'aigües pluvials en el Polígon Font del Pitxer. Aquesta xarxa, que consistirà en embornals i una canalització subterrània connectada a la xarxa general, té com a objectiu solucionar la problemàtica derivada de l'acumulació d'aigua davant els episodis de pluges intenses.

Millora de la seguretat, la mobilitat i la convivència

Finalment, la sol·licitud d'ajudes també contempla altres actuacions per a millorar la seguretat, la mobilitat i la convivència en les àrees empresarials. Entre elles, es troben la col·locació de més hidrants, la reparació de carrils bici i el condicionament de zones verdes.

L'aposta de l'Ajuntament per les àrees empresarials

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo , ha destacat la importància d'aquestes actuacions per a continuar el lideratge de la ciutat en l'impuls de la competitivitat de les empreses . A més, ha subratllat la necessitat de crear espais moderns i sostenibles que atraguen noves inversions i companyies a Paterna.

Sagredo ha recordat que aquesta línia de finançament se suma als convenis anuals que l'Ajuntament de Paterna manté amb cadascun dels parcs empresarials de la ciutat .

 #Paterna #Empreses #Modernització #Competitivitat #Sostenibilitat #Inversions #AjuntamentdePaterna


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal