Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna augmenta la inversió del Xec Ocupació fins als 75.000 euros aquest 2024


L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria d'Ocupació, inverteix 75.000 euros en la pròxima convocatòria del Xec Ocupació 2024, un increment de 15.000 euros més respecte a l'edició de l'exercici anterior per a impulsar la contractació indefinida a la ciutat.

Així ho ha anunciat el regidor d'Ocupació, Julio Fernández, qui ha destacat que "amb aquest nou augment en aquestes ajudes directes a les empreses en aquesta nova convocatòria del Xec Ocupació 2024, que s'obrirà en breu, demostra la prioritat d'aquest executiu socialista per promoure i impulsar la qualitat i estabilitat de l'ús dels paterners i les paterneres".

De fet, l'edil ha recordat que un dels requisits per a obtindre aquesta subvenció és que les persones desocupades que hagen sigut contractades estiguen empadronades a Paterna almenys 6 mesos abans de l'inici de la relació laboral i/o figuraren com a demandants d'ocupació en les oficines LABORA amb una antiguitat mínima de dos mesos

En aquest sentit, les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat des de l'1 de novembre de 2023 i fins al 31 d'octubre de 2024, amb una duració mínima de tres mesos i la quantia a percebre variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

D'aquesta manera, la contractació inicial temporal de persones desocupades a jornada completa per un contracte de duració mínima de 3 mesos, se subvencionarà oscil·lant la quantitat entre 3.000 € i 4.200 € segons els casos.

A més, la contractació inicial indefinida a la conversió de contractes temporals en indefinits podrà incrementar l'ajuda rebuda en fins a 1.800€.

Finalment, també serà susceptible de subvenció la contractació de persones en risc d'exclusió social, com a menors de 30 anys, majors de 55 o persones amb una discapacitat igual o superior al 33%, així com persones desocupades que formen o hagen format part de programes municipals d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Paterna en els últims 3 anys amb una dotació econòmica que ascendeix també a 4.200€.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal