Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noves accions i treballs per a la Recuperació i Millora del Barranc d'Olocau

 Continuen les Accions de Recuperació i Millora al Barranc d'Olocau

La Confederació Hidrogràfica del Xuquer (CHJ) ha dut a terme recentment noves iniciatives en el Barranc d'Olocau, consolidant així les accions de recuperació i millora en aquest entorn privilegiat.

Les actuacions més recents han inclòs una significativa plantació d'arbres autòctons, amb especial atenció a les espècies de ribera. Aquesta acció se suma als treballs de manteniment i control de la vegetació realitzats prèviament per la CHJ, que han inclòs la retirada de canyes i l'ús de mantes geotèxtils per prevenir-ne la regeneració.

A més, en les setmanes vinents, es començarà als treballs d'adequació de la ruta paral·lela al barranc. Aquests treballs inclouran la neteja del terreny i la millora del ferm del camí, així com la instal·lació de mobiliari, senyals i tanques al llarg del recorregut. Aquesta iniciativa, amb un cost de 15.041,75 euros, serà sufragada amb fons propis municipals i es beneficiarà del manteniment prèviament fet per la brigada municipal del programa EMERGE d'Olocau.

L'alcalde, Antonio Ropero, ha destacat la importància de protegir aquest entorn natural, afirmant que "la protecció del nostre entorn natural privilegiat és vital". Tant el Consistori com la CHJ col·laboren estretament en la conservació i millora del Barranc, reconeixent el seu valor com a patrimoni mediambiental. Ropero ha assegurat que aquestes iniciatives tenen com a objectiu continuar cuidant i valorant aquest tresor natural.

  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal