Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Moltes Inscripcions al Curs de Manipulador d'Aliments a Vilamarxant

La Mancomunitat Camp de Túria ha assolit un rècord d'inscripcions en el recent curs gratuït de Manipulador d'Aliments celebrat a Vilamarxant. L'activitat, que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de la localitat, ha aconseguit la participació de gairebé 40 persones, marcant un èxit considerable en aquesta iniciativa.

El curs, organitzat amb la col·laboració de la regidoria d’Ocupació, Transparència i Participació a càrrec de Stefania Burlacu, es va centrar especialment en persones en situació legal de desocupació. L'objectiu principal de l'esdeveniment és proporcionar als assistents els coneixements necessaris per a manipular aliments sense posar en perill la salut. Aquesta iniciativa té com a resultat la formació i la millora de l'ocupació en l'àmbit de la manipulació d'aliments.

Durant la jornada, l'alcalde de Vilamarxant, va ser present a l'esdeveniment, destacant la importància d'aquest tipus de cursos com a eines crucials per generar oportunitats positives i afavorir la formació, contribuint a l'accés dels participants al mercat laboral.

Aquesta col·laboració entre la Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament de Vilamarxant reafirma el compromís de generar sinergies que promoguen la formació i l'ocupació. En paraules de l'alcalde, "Aquests cursos són una eina molt important i sempre que puguem col·laborar amb la Mancomunitat per a la seua realització, des de l’ajuntament posarem tota la nostra obstinació a continuar generant sinergies que estimulen la formació i l’ocupació."

Amb aquest rècord d'inscripcions, la Mancomunitat Camp de Túria continua consolidant el seu compromís amb la comunitat local, proporcionant oportunitats de formació valuoses per millorar les perspectives laborals dels ciutadans.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal