Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millora del Servei de Recollida d'Oli a Serra: Contenidors Nous per a una Gestió de Residus Més Eficient

L'Ajuntament de Serra ha posat en marxa una millora significativa en el servei de recollida d'oli domèstic usat amb la instal·lació de 3 nous contenidors. Aquesta iniciativa, que arriba tant al nucli urbà com a la urbanització Torre de Portaceli, amplia l'abast del servei a tota la ciutadania. Abans, la recollida d'oli es realitzava exclusivament a través de l'ecoparc mòbil del Consorci Valencia Interior, però amb aquesta acció, l'Ajuntament busca una millor gestió dels residus, en línia amb el seu Pla de Gestió de Residus.

Els nous contenidors es troben estratègicament ubicats a l'avinguda Deula i davant de l'Ajuntament al nucli urbà. A la urbanització Torre de Portaceli, l'àrea de recollida selectiva al carrer Bétera, propera al control de seguretat, ofereix a les usuaris un accés còmode.

Aquesta iniciativa va ser destacada per l'alcaldessa, Alicia Tusón, que va afirmar: "Amb aquesta acció, estem proporcionant servei a tota la població, tant del nucli urbà com de la urbanització. Continuem sumant iniciatives per a una gestió més eficient dels residus, convertint-los en una font d'energia ecològica."

El conveni de col·laboració gratuïta amb l'empresa Reciclaceite 2012 S.L. facilitarà el trasllat de l'oli recollit als contenidors cap a una planta de tractament. Posteriorment, aquest oli serà aprofitat com a matèria primera per a la producció de biodièsel, contribuint a la creació d'un combustible ecològic.

Aquesta acció és una part integral del Pla de Gestió de Residus del municipi, que es desenvolupa en el marc de la Serra Calderona. Cal destacar que dos dels nous contenidors van ser finançats amb fons Next Generation, com a part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal