Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana en Bétera: s'ha pogut viure bon ciclisme!

 L'Albereda rep una gran afluència de veïns, veïnes, visitants i aficionats al ciclisme en aquesta cita esportiva de caràcter internacional.  El nom de Bétera es visibilitza a més de 200 països després de la retransmissió en directe de la VCV per Eurosport i Teledeporte.

 L'última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana ha omplert Bétera amb emocionant ciclisme, convertint l'Albereda en un escenari vibrant d'aficionats. El municipi, per tercer any consecutiu, ha acollit a ciclistes destacats en la 6a VCV Fèmines Gran Premi Tuawa i la darrera etapa de la 75a VCV Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell.

Des de les primeres hores del matí, Bétera ha mostrat el seu compromís amb l'esport femení, amb l'alcaldessa Elia Verdevío destacant la importància de donar visibilitat a les dones esportistes i contribuir a l'esport igualitari. Les ciclistes han arribat des de les 08:00h, amb equips com CERATIZIT, ROLAND CYCLING TEAM, MOVISTAR TEAM i HUMAN POWERED HEALTH, i grans noms com Floortje Mackaij, guanyadora de la VCV 2023.

L'Albereda s'ha omplert de rostres coneguts del ciclisme, incloent-hi ciclistes del Top 10 com Floortje Mackaij, Ane Santesteban, Victoire Berteau, Julie Bego, Lise Ménage, Olivia Baril, Arlenis Sierra, Jelena Eric, Sara Martín, Laura Ruiz Pérez, Aleksandr Vlasov (Guanyador VCV 2022), Jay Hindley (Gir Itàlia 2022), Kamma (Victòries etapa en Tour, Gir i Volta) del BORA, Pello Bilbao (Victoria etapa Tour 2023), Matej Mohoric (Victòries etapa Tour, Gir i Volta) del BAHRAIN, Rein Taaramäe i Michael Matthews (Els dos, victòries en Grans Voltes) del INTERMARCHÉ i Jonathan Milan (L'esprintador del futur i Mallot regularitat Gir 2023) del LIDL.

La retransmissió en directe de la VCV ha portat el nom de Bétera a més de 200 països a través d'Eurosport i Teledeporte, destacant la importància d'aquest esdeveniment per a la projecció internacional del municipi.

A més de l'impacte esportiu, l'alcaldessa ha subratllat els beneficis econòmics per a Bétera, especialment en el sector hostaler, amb molts visitants que han gaudit del ciclisme i han omplert els locals de restauració de la zona. Aquests esdeveniments esportius, a més de projectar internacionalment el municipi, han contribuït a revitalitzar l'economia local, destacant els recursos patrimonials, naturals i la gastronomia de Bétera.

En resum, la Volta a la Comunitat Valenciana ha estat una oportunitat única per a Bétera mostrar-se al món, tant des de la perspectiva esportiva com econòmica, amb un èxit rotund que reforça la seua posició com a destí ciclista destacat.

  








Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal